TB Baits Boilie Red Crab

Kód: TB00666
1 kg, 20 mm
Skladom (4 ks) | TB00666
Môžeme doručiť do: 14.01.2025
€12,99
1 kg, 24 mm
Skladom (3 ks) | TB00667
Môžeme doručiť do: 14.01.2025
€12,99

Podrobný popis

Red Crab je boilies najvyššej kvality s obrovským množstvom krabieho extraktu, vysokým obsahom bielkovín, originálnym Robin Red od Haiths a ďalšími doplnkovými zložkami. Boilie Red Crab obsahuje širokú škálu aminokyselín, NHDC, extrakt GLM, extrakt z krylu, extrakt z pečene Activ Liver, extrakt z čili, extrakt z čierneho korenia a mnoho ďalších skvelých zložiek. To všetko dopĺňa mimoriadne účinná krabia esencia a esenciálny olej z čierneho korenia.

Rôzne variácie zmesí všetkých týchto ingrediencií nás priviedli k finálnej podobe boilies, z ktorej je celý náš tím nadšený. Boilie Red Crab je určené na celoročný rybolov. Jeho zloženie a štruktúra umožňuje rýchle uvoľnenie atraktorov v okolí lovného miesta a vďaka tomu funguje skvele aj v studenej vode.

Celý náš tím strávil viac ako rok testovaním tohto boilies. Od tropických letných mesiacov, keď teplota dosahovala 35 °C, až po zimné mesiace, keď teplota dosahovala extrémnych -15 °C. Od rybníkov, cez rieky až po veľké jazerá, a to nielen v Českej republike, ale aj na Slovensku, v Poľsku, Maďarsku, Slovinsku, Chorvátsku, Nemecku a Francúzsku. Všetky poznatky sme využili na neustále upravovanie a vylepšovanie zmesi tak, aby sme na konci celého procesu vytvorili prvotriedne boilies, ktoré nebude ničím obmedzované a bude fungovať vždy a všade.

Čas rozkladu boilies z červených krabov závisí od teploty vody, množstva a aktivity bielych rýb a ďalších faktorov. Ak chcete, aby boilies vydržalo vo vode 24 hodín alebo dlhšie, odporúčame zvoliť variant Hard, ktorý sa dodáva vo verziách 24 mm a 28 mm. Čas rozpadu môžete predĺžiť aj sušením boilies na vzduchu, vyhnite sa však priamemu kontaktu so slnkom. Na tento účel sú najlepšie sieťky na boilies, ktoré kúpite takmer v každom obchode s rybárskymi potrebami.

Dodatočné parametre

Kategória: Trvanlivé boilies
Príchuť: Krab

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: